Selena Gomez így reagált a hírre, hogy érkezik az első Bieber-baby

Selena Gomez
Represented by ZUMA Press - ZUMAPRESS.com
gólyahír Selena Gomez justin bieber reagált Hailey Bieber
Selena Gomezen a világ szeme: vajon hogyan reagál a hírre, hogy egykori szerelmének, Justin Biebernek és a feleségének, Haileynek hamarosan gyermeke születik.

Hailey Bieber és Justin Bieber a közösségi médiában jelentették be: gyermeket várnak. A sztárpár első gyermekének hírére mindenki az énekes volt szerelmének, Selena Gomeznek a reakcióját leste. Nos, Serena úgy reagált, hogy nem reagált. Inkább kitett egy jelenlegi szerelmével, Benny Blancóval közös képet, amelyen az összefonódott kezeik látszanak.

Selena Gomez
Selena Gomez úgy reagált, hogy nem reagált
Forrás: AFP

Ez is egy reakció, bár a rajogói nyilván nem ezt várták tőle. Ám hiába várna balhét, negatív kritikát Haileyvel szemben, Selena Gomez már korábban kijelentette, hogy semmi baja a modellel, és megkért mindenkit, hogy ne zaklassák és fenyegessék exe, Justin Bieber feleségét, és Hailey Bieber is többször kijelentette, hogy nincsenek haragban Gomezzel. Ennek ellenére Selena rajongói, akik szívesebben látnák őt az énekes mellett, rendszeresen támadják Bieber feleségét, aki egyszer elkövetett egy hibát, amit képtelenek megbocsátani neki: kritizálta imádottjuk súlyát és megjelenését. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.