Bridgerton: kulisszatitkok a sorozat 6 sztárjáról és karaktereikről

2020 - Bridgerton - TV Set
NORTHFOTO/© 2020 by Entertainment Pictures - Netflix
siker karakterek A Bridgerton család új évad színészek
Figyelem, figyelem, Bridgerton-rajongók! A népszerű kosztümös-romantikus sorozat harmadik évada köszönt be hamarosan a Netflixre. Most összeszedtük, miket érdemes tudni az új évad sztárjairól és magukról a karakterekről.

Az újabb fordulatokat és romantikát ígérő harmadik évadot végül is negyediknek is mondhatjuk, hiszen a második és harmadik évad között kaptunk egy előzménysorozatot is Sarolta királyné fiatalkoráról. Izgalmak, családi drámák, új szereplők új lendület és a szerelem bonyolult hálója vár ránk. De nézzük, miket tudhatunk meg a szereplőkről és karakterükről. 

Penelopé Featherington, azaz Nicola Coughlan 

Nicola Coughlan Penelope Featherington karakterét alakítja, aki a sorozatban a titokzatos és okos "második lány" a Featherington családban. Érdekesség, hogy Nicola a sorozatot megelőzően a Derry Girls című ír komédiában tűnt fel, amelyben vicces és gyakran szarkasztikus karaktere miatt szerették meg. A rajongók elmondása szerint sokan nem ismerték fel benne a Bridgerton-beli Penelope-t. 

2020 - Bridgerton - TV Set
Penelopé Featherington, azaz Nicola Coughlan
Nicola Coughlan Penelope Featherington karakterét alakítja a sorozatban
Forrás: NORTHFOTO

Colin Bridgerton, azaz Luke Newton 

Luke Newton Colin Bridgerton karakterét játssza, aki a Bridgerton testvérek közül a legifjabb és legcsábítóbb fiú. A kulisszák mögött Luke az egyik legvidámabb és legenergikusabb színész a stábban. Rengeteg poént és jókedvet hoz a forgatásokra, ami sokat segített a csapat összetartásában. 

2024 - Bridgerton - TV Series
Colin Bridgerton, azaz Luke Newton
Luke Newton Colin Bridgerton karakterét játssza, aki a Bridgerton testvérek közül a legifjabb és legcsábítóbb fiú
Forrás: Northfoto/ZUMAPRESS.com

Kate Sharma, azaz Simone Ashley 

Simone Ashley, aki Kate Sharmaként tündököl, eredetileg angliai születésű, de indiai felmenőkkel rendelkezik. Ő az első indiai származású színésznő a Bridgerton sorozatban. Kate karaktere erős akaratú és független nőként jelenik meg a sorozatban, aki nem riad vissza a társadalom elvárásaitól. A Bridgerton előtt néhány kisebb szerepe volt brit sorozatokban és filmekben, de a sikersorozat hatalmas áttörést jelentett neki a nemzetközi porondon.  

2022 - Bridgerton - TV Set
Kate Sharma, azaz Simone Ashley
Simone Ashley, aki Kate Sharmaként tündököl, eredetileg angliai születésű, de indiai felmenőkkel rendelkezik
Forrás: ZUMAPRESS.com/Northfoto

A sorozat előkészületei során több száz fiatal színésznő közül őt választották ki Kate Sharmaként. Simone nagyon lelkes és elkötelezett színésznő, aki nagy gonddal készült fel a karaktere megformálására és rengeteg időt töltött a korabeli viselkedési és társadalmi normák megértésével.  

Anthony Bridgerton, azaz Jonathay Bailey 

Jonathan Bailey Anthony Bridgerton karakterét alakítja, aki a Bridgerton család idősebbik fia és a sorozat egyik főszereplője. Kulisszatitokként elmondható, hogy Bailey a sorozat előtt számos színpadi és televíziós produkcióban játszott, de Anthony szerepe új kihívást jelentett számára, mivel a karakter sokkal bonyolultabb és mélyebb volt, mint amiket korábban alakított. 

2020 - Bridgerton - TV Set
Anthony Bridgerton, azaz Jonathay Bailey
Jonathan Bailey az Anthony Bridgerton karakterét alakítja, aki a Bridgerton család idősebbik fia és a sorozat egyik főszereplője
Forrás: NORTHFOTO/© 2020 by Entertainment Pictures

Charlotte királynő, azaz Golda Rosheuvel 

Golda Rosheuvel brit színésznő, aki Charlotte királynőt alakítja a sorozatban. Charlotte a sokszor bölcs és ravasz királynő, aki fontos tanácsokat ad a királynénak. Rosheuvel karakterének megformálása előtt színházi színésznőként és televíziós szereplőként is dolgozott, de a Bridgerton szerepe igazi figyelmet hozott neki. 

2020 - Bridgerton - TV Set
Charlotte királynő, azaz Golda Rosheuvel
Charlotte királynő, azaz Golda Rosheuvel
Forrás: NORTHFOTO/© 2020 by Entertainment Pictures

Lady Violet Bridgerton, azaz Ruth Gemmell 

Ruth Gemmell brit színésznő, aki a Bridgerton család matriarcháját, Lady Violet Bridgertont alakítja. Violet irányítja a családot,  erős és bölcs, aki mindig a gyermekei és családja boldogságáért küzd - még, akkor is, ha néha mellé lő. Gemmell már hosszú évek óta szerepel a brit televízióban és színházban, számos a kritika által is elismert előadásban játszott. Kulisszatitokként elmondható, hogy Gemmell nagyon odafigyel a részletekre és a karakterének hiteles megformálására. Sok időt töltött a történelmi háttér tanulmányozásával és a karakter mélyebb megértésével. 

2024 - Bridgerton - TV Series
Ruth Gemmell brit színésznő, aki a Bridgerton család matriarcháját, Lady Violet Bridgertont alakítja
Forrás: � 2024 by Entertainment Pictures/ZUMAPRESS.com

Lady Tilley Arnold, azaz Hannah New új női szereplőként csatlakozik a többiekhez, ő a Netflix-sorozathoz létrehozott karakter, akit egy gazdag és szexuálisan független nőként mutatnak be. Új szereplője lesz még a harmadik évadnak a karizmatikus Marcus Anderson, azaz Daniel Francis, a furcsa Lord Debling, azaz Sam Philips és a jóképű, de buta férfi karakter Harry Dankworth azaz James Phoon. 

A nagy sikert aratott sorozat harmadik évada május 16-án kerül a Netflixre. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.