Angelina Jolie uszíthatta gyerekeit Brad Pitt ellen: kitálalt a volt testőr

Angelina Jolie és Brad Pitt
AFP - Leon Neal
viszály Brad Pitt gyerekek Angelina Jolie kapcsolat
Azzal vádolják a színésznőt, hogy szabotálta gyermekeik kapcsolatát Brad Pitt-tel. Angelina Jolie tetteiről volt testőre rántotta le a leplet.

Komoly váddal néz szembe Angelina Jolie: volt testőre szerint a színésznő mindent megtett azért, hogy a szabotálja gyerekei kapcsolatát apjukkal, Brad Pitt-tel. Az egykori sztárpárnak a viszonya már évek óta rossz, és nagyon úgy tűnik, hogy a gyerekeik érdekében sem kívánják rendezni a kapcsolatukat, sőt.

Angelina Jolie
Angelina Jolie-t komoly dologgal vádolja volt testőre 
Forrás: NORTHFOTO/© 2012 by AMPAS

Angelina Jolie megpróbált éket verni volt férje és gyerekei közé

A Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságon benyújtott beadványok szerint a színésznő megpróbálta szabotálni gyerekei és Brad Pitt kapcsolatát - ezt állítja a volt testőre, Tony Webb, aki 2000-től kezdve több mint 20 éven át dolgozott a családnak, de Angelina Jolie kirúgta őt, miután a biztonsági személyzet két tagja a szakítás után Brad Pitt mellé állt. Állítólag a testőr kollégája hallotta, amint Jolie "arra biztatta a gyerekeket, hogy ne töltsenek időt Pitt-tel a láthatások során."

A Brad Pitt által benyújtott indítványban Jolie-t "képmutatónak" nevezik, amiért azt állítja, hogy a francia szőlőbirtokuk ügyeivel kapcsolatban titoktartási szerződést akart aláíratni vele a színész, hogy "irányítsa" őt - miközben Angelina a saját alkalmazottait rendszeresen hasonló szerződésekkel hallgattatja el. Az egykori házaspár hosszú ideje harcol a francia szőlőbirtokuk és otthonuk eladásához fűződő jogaik miatt. Angelina 2021-ben eladta 62 millió dolláros részesedését, ami Brad Pitt szerint ellentétes volt a megállapodásukkal, miszerint elővásárlási jogot biztosítanak a másiknak. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.